-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS
Acasă » Blue Zone

Blue Zone

Blue Zone

Blue Zone este spațiul dedicat în totalitate fanilor Chelsea din România și reprezintă locul unde toți fanii pot demonstra că sunt adevărați fani Chelsea!

Îți vom testa cunoștințele și pasiunea față de clubul nostru prin diverse provocări și întrebări legate de istoria, jucătorii și momentele celebre ale echipei noastre.
Aici, vei avea ocazia să întâlnești și să te conectezi cu alți suporteri pasionați și să împărtășești bucuria de a fi parte a acestei comunități extraordinare.

Participă acum și demonstrează cât de bine cunoști echipa noastră! Premiile atractive te așteaptă, dar cel mai important, vei avea oportunitatea de a-ți arăta dragostea și susținerea față de clubul nostru iubit. Așadar, pune-ți cunoștințele la încercare, bucură-te de atmosfera Blue Zone și alătură-te fanilor Chelsea pentru o experiență memorabilă. Hai să demonstrăm împreună că suntem cea mai pasionată comunitate a fanilor Chelsea! UP THE BLUES!

📒 Citește cum se desfășoară concursurile, care sunt regulile de participare și premiile puse la bătaie pe linkul următor: Regulament Blue Zone – Chelsea România
🆕 Rămâi la curent cu noutățile concursurilor pe grupul dedicat: Prima pagină – Blue Zone – Chelsea România
🏆 Vezi pe ce loc te-ai clasat: Clasament Blue Zone – Chelsea România

Pentru a putea participa la concursuri, este necesar să deții un cont pe acest site. Dacă încă nu ai un cont, apasă pe butonul Creare cont nou de mai jos.