-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS
Acasă » Avancronici » Brentford vs Chelsea – etapa 27 din Premier League

Brentford vs Chelsea – etapa 27 din Premier League

Înaintea meciului din Premier League între Brentford și Chelsea, Brentford are un avantaj istoric recent, dar Chelsea caută să revină după parcursul slab de până acum. Pochettino speră la recuperarea unor jucători cheie pentru Chelsea, în timp ce Brentford se confruntă cu multiple absențe. Alinierea echipei reprezintă o provocare pentru Pochettino. Oare Mudryk o să înceapă titular în meciul de azi?

Loading

Confruntări anterioare

În ultimele cinci întâlniri directe dintre Brentford și Chelsea, Brentford a avut un parcurs impresionant cu trei victorii, în timp ce Chelsea a câștigat o singură dată și un meci a fost o remiză între cele două echipe. Chelsea nu a mai câștigat din 22 decembrie 2021. Victoriile din deplasare au marcat un moment istoric pentru Brentford, fiind prima dată când au reușit să câștige trei meciuri consecutive împotriva lui Chelsea pe Stamford Bridge. Aceste rezultate pun presiune pe Chelsea, care caută să-și revină după aceste înfrângeri și parcursul nu prea grozav din acest sezon.

Pochettino și provocările dinaintea meciului

Înaintea meciului din Premier League cu Brentford, Mauricio Pochettino a oferit un update despre starea de sănătate a jucătorilor Thiago Silva, Marc Cucurella, Wesley Fofana și Christopher Nkunku. Pochettino speră că opțiunile defensive vor fi îmbunătățite prin disponibilitatea lui Thiago Silva și a lui Marc Cucurella, dar a avut vești mai puțin promițătoare despre Wesley Fofana, care este indisponibil de când a suferit o operație la genunchi în vara trecută. De asemenea, Pochettino a discutat despre accidentarea frustrantă suferită de Christopher Nkunku pe Wembley săptămâna trecută, care l-a pus din nou pe tușă după ce a ratat mare parte din prima jumătate a sezonului cu o problemă la genunchi.

Probleme de lot

Pentru Brentford, mijlocașul defensiv Ethan Pinnock va reveni în luna martie după o accidentare, în timp ce Rico Henry, Josh Dasilva, Kevin Schade, Aaron Hickey și Bryan Mbeumo sunt indisponibili din motive medicale. Aceste absențe ar putea afecta performanța echipei Brentford în meciul cu Chelsea.

În ceea ce privește Chelsea, Pochettino speră că Thiago Silva și Marc Cucurella vor fi disponibili pentru meciul cu Brentford. Cu toate acestea, este clar că Pochettino va avea de luat decizii importante în ceea ce privește alinierea echipei. Oare Mudryk o să înceapă titular în meciul de azi?


Ești din București?

Te așteptăm alături de noi să urmărim meciurile împreună!