-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS
Acasă » Avancronici » Chelsea vs Newcastle – etapa 28 din Premier League

Chelsea vs Newcastle – etapa 28 din Premier League

Chelsea rămâne hotărâtă să obține victoria împotriva lui Newcastle în etapa 28 din Premier League și vizează o ascensiune în clasament, chiar dacă înaintea meciului alți jucători s-au „alăturat” listei de accidentați.

Crezi că va urca Chelsea în clasament printr-o victorie în meciul contra coțofenelor?

Loading

Meciul Anterior

În ultimul meci direct dintre cele două echipe, disputat în Cupa Carabao pe 19 Decembrie 2023, Chelsea și Newcastle au terminat la egalitate, 1-1, după timpul regulamentar. În urma loviturilor de departajare, Chelsea a reușit să se impună cu scorul de 4-2. De asemenea, în ultimul meci din Premier League, disputat pe 25 Noiembrie 2023, Newcastle a învins cu 4-1.

Declarațiile lui Pochettino

Mauricio Pochettino a oferit un update despre situația jucătorilor înainte de meciul cu Newcastle. El a confirmat că Levi Colwill și Ben Chilwell vor lipsi din cauza unor accidentări, în timp ce Conor Gallagher are șanse să nu joace din cauza unei boli.

Pochettino a declarat: “Până acum, nu [sunt jucători care să se întoarcă]. Este aceeași situație ca săptămâna trecută. Cunoașteți toți lista jucătorilor accidentați și acum se adaugă Levi Colwill și Ben Chilwell. Gallagher nu s-a antrenat deoarece a avut un virus. Aceasta este vestea de la echipa medicală.”

Pochettino a confirmat că accidentarea lui Chilwell este la genunchi și că internaționalul englez va fi evaluat în zilele următoare. În ceea ce-l privește pe Colwill, problema lui este la degetul de la picior.

Antrenorul lui Chelsea a subliniat că, în ciuda acestor noi accidentări, echipa sa este concentrată pe meciul cu Newcastle și că își dorește să obțină cele trei puncte în fața fanilor de pe Stamford Bridge.

Jucătorii Indisponibili

Conform ultimelor informații, următorii jucători ai echipei Chelsea sunt indisponibili pentru meciul cu Newcastle:

  • Carney Chukwuemeka – se va alătura antrenamentelor echipei.
  • Benoit Badiashile – se va alătura parțial antrenamentelor echipei pentru faza de recuperare.
  • Ben Chilwell – este în curs de evaluare medicală specializată.
  • Levi Colwill – a început programul de reabilitare.
  • Conor Gallagher – absent din cauza unei boli.
  • Wesley Fofana – continuă să urmeze programul său de reabilitare.
  • Reece James – continuă să urmeze programul său de reabilitare.
  • Romeo Lavia – continuă să urmeze programul său de reabilitare.
  • Christopher Nkunku – continuă să urmeze programul său de reabilitare.
  • Lesley Ugochukwu – continuă să urmeze programul său de reabilitare.

Impactul asupra clasamentului

Înainte de acest meci, Chelsea se află pe locul 11 în clasamentul Premier League, cu 36 de puncte din 26 de meciuri. În cazul unei victorii în acest meci, Chelsea ar putea urca în clasament, în funcție de rezultatele celorlalte echipe și a golaverajului. Chelsea are un golaveraj de +1 gol, în timp ce Brighton (echipa de pe locul 10) are un golaveraj de +5 având și un meci în plus. De asemenea, dacă învinge, Chelsea se poate apropria la un singur punct de Newcastle (ocupanta locului 9) și la 3 puncte de West Ham, ultimul loc ce asigură cupe europene sezonul următor.

Crezi că va urca Chelsea în clasament printr-o victorie în meciul contra coțofenelor?


Ești din București?

Te așteptăm alături de noi să urmărim meciurile împreună!