-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS
Acasă » Membership Chelsea

Membership Chelsea

De ce să fii membru Membership Chelsea?

În primul rând, și poate cel mai important aspect oferit de către acest Membership este accesul prioritar la bilete pentru meciurile lui Chelsea (acasă și deplasare). 

Alte beneficii considerabile ale Membershipului sunt:

 • Discount 10% Megastore (prezența fizică la la magazinul Megastore din incinta stadionului sau comenzi online nelimitate)
 • Discount la turul muzeului / stadionului 
 • Acces pe platforma de beneficii unde poți vedea articole care nu sunt prezente pe site-ul oficial, analize, interviuri etc.
 • Acces la concursuri cu tricouri semnate, trivago experience etc.

Cum poți achiziționa bilete oficiale la meciurile Chelsea?

Există 3 moduri oficiale prin care poți achiziționa bilete la meciurile lui Chelsea: Season ticket holder, Membership sau Hospitality Club Chelsea

 • Season Ticket Holder (STH) – sunt acele persoane care dețin un loc pe stadion de foarte mulți ani (în unele cazuri vorbim de peste 30-40 de ani) care au prioritate an de an la reînnoire și care pot renunța doar de buna voie la aceste bilete. Marea majoritate sunt oameni care locuiesc în Londra, merg la orice meci (acasă / deplasare). Pentru a putea ajunge STH este nevoie să ai Membership, acumulând cât mai multe puncte (mergând la cat mai multe meciuri pe durata mai multor ani), iar o persoană din cei care dețin abonament anual să renunțe. Există o lista anuală de așteptare, cu persoane care așteaptă să cumpere un STH
 • Membership – este varianta cea mai bună și accesibilă, atât pentru persoanele care locuiesc în Londra/Anglia și nu dețin un abonament anual, cât si pentru restul fanilor din întreaga lume. Costul unui Membership variază de la an la an, costurile anul acesta (sezonul 2023-2024) fiind 35 Lire (în creștere de la 32 Lire, anul precedent), 65, respectiv 90 Lire (diferența de preț este marcată de obiectele primite la achiziție, cardholder, breloc etc.) – Click pentru mai multe detalii
 • Hospitality Club Chelsea – oferă un pachet mult mai costisitor, oferind pe lângă biletul la meci, acces într-unul din barurile stadionului unde poți întâlni legende, poți servi masa înainte și după meci. Costul mediu pe partidă este peste 200 Lire, în funcție de adversar. Este singura varianta din cele 3 care nu necesita plata unui STH sau Membership, oricine poate achizitiona direct de pe site-ul oficial al clubului, în sectiunea Club Chelsea – Buy Hospitality Tickets – Click pentru mai multe detalii

Cum pot să cumpăr bilete prin intermediul Membership?

Pentru a cumpăra bilete prin intermediul clubului, e necesar să deții Membership. După ce ai achiziționat acest Membership, biletele la meciurile de acasă se vând cu 42 zile înainte de partida oficială. Există o platformă dedicata vânzării biletelor, unde este inclus abonamentul de Membership și platforma Ticket exchange (unde poți cumpăra bilete de la persoanele care dețin STH și Membership care nu mai pot ajunge la meci).
Biletele se vând pe baza unor puncte numite Loyalty pointsClick pentru mai multe detalii

Pe platformă, există posibilitatea de a cumpăra bilete prin categoria Friends & Family. Poți adăuga maxim 20 de persoane în această categorie și poți cumpăra bilete pe contul tău pentru ei. De asemenea, și ei pot cumpăra bilete de pe contul lor în numele tău. De menționat faptul că pentru fiecare meci clubul decide numărul de tichete vândute per STH și Membership – pentru mai multe detaliile – Date oficiale ale meciuriurilor

Cum pot să acumulez Loyalty points?

Atunci când achiziționezi un bilet, primești puncte de loialitate (loyalty points), după cum urmează: 

 • 1 punct = meciurile cu Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham (acasă și deplasare)
 • 3 puncte = toate celelalte meciuri rămase (acasă și deplasare)
 • 5 puncte = meciurile din FA Cup, Carabao Cup, Champions League, Europa League (fără semifinale și finale)

Unde găsesc toate informațiile oficiale privind vânzarea de bilete?

Toate informațiile oficiale se regăsesc la secțiunea Tickets & Hospitality -> Buy Tickets -> View Tickets.
Cu 42 zile înainte de meci, informații despre vânzare, puncte, prioritate vor fi adăugate în dreptul meciului ce urmează a fi disputat. Un aspect important de reținut: Nu toate meciurile se vând pe aceleași criterii, clubul poate modifica informațiile dacă un meci se vinde sau nu pe loyalty points.
Un exemplu pentru un meci ar fi următorul:

 • Luni: Season ticket holders = ora 09:00 – 11:00 – 100 puncte; ora 13:00 – 15:00 – 90 puncte
 • Marți: Membership = ora 09:00 – 11:00 – 70 puncte; ora 13:00 – 15:00 – 50 puncte
 • Miercuri: Toate biletele rămase pentru Membership

Click aici pentru a vedea toate detaliile privind datele meciurilor

Punctele de mai sus sunt cele care iți oferă acces la orele respective. 100 puncte = o persoană care a mers la 20-30 meciuri în anul acesta și care are prioritate față de cineva care are 20-30 puncte. Persoana cu 20-30 puncte trebuie să aștepte ziua când este oferit accesul pentru numărul de puncte sau dacă numărul de puncte e prea mic, trebuie să spere că rămân bilete rămase nevândute, unde accesul va fi pentru toata lumea care deține cont de MembershipPS: platforma oferă foarte multe motive de frustrare fiind nevoie de răbdare, dar merită!
Aceste informații se schimbă în funcție de meci, număr de puncte, club, nefiind mereu la fel. Pentru a avea șanse să prinzi cât mai multe meciuri cu Membership, este nevoie să reușești să cumperi cât mai multe bilete pentru a putea aduna puncte. Vor fi meciuri care vor fi sold out în câteva ore.
Un alt aspect foarte important de menționat, pentru meciurile din deplasare în Anglia, biletele sunt trimise și ridicate de la stadion, dacă ești din altă țară va fi nevoie să plătești de cele mai multe ori transportul, ele fiind bilete fizice. La meciurile de acasa, toate biletele sunt E-ticket (pdf), le primim pe mail cu 24-72 ore înainte de meci, câteodata chiar mai repede.

Ticketing Official Supportes Club

Există 3 categorii de Ticketing pentru cluburile de suporteri pentru Europa:

 • Silver – minim 25 de persoane ce dețin Membership
 • Gold – minim 50 de persoane ce dețin Membership
 • Platinium – minim 70 de persoane ce dețin Membership

Costul de deschidere al unul club de suporteri este de 100 Lire pe club.

Avantajele de a avea un club de suporteri:

 • Contact direct cu Chelsea
 • Prioritate față de Membership-ul individual la meciurile de acasă (fără meciurile vândute pe puncte de loialitate, semifinale și finale)
 • Membrii clubului merg împreună pe Stamford Bridge

De menționat faptul că biletele sunt vândute în funcție de criteriile de vânzare stabilite de Chelsea pentru fiecare meci.

Fan clubul din București deține categoria Silver 🤩
Dacă doriți să aderați la clubul nostru de suporteri, nu ezitați să ne contactați!

Pentru meciuri, puteți să-l contactați pe Tudor.

Linkuri utile de pe site-ul oficial Chelsea

Adaugă-ți Supporter number / ID Membership Chelsea la contul tău!

Poți face asta doar dacă deții cont pe site în zona Despre mine din secțiunea Profile Settings.

Rezumat

Ca un rezumat, dacă nu alegi varianta Membership, singura ta șansa de a vedea echipa preferată pe stadion este varianta Hospitality (prețurile încep de la 200 Lire) sau varianta site-urilor Third Party (unde prețurile sunt foarte mari, riscul este mare și există de multe ori șansa sa fie înșelăciune).

Un alt avantaj este faptul că poți lua parte dintr-un club de suporteri crescându-ți șansele de a-ți cumpăra un bilet le meciuri.