-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS
Acasă » Avancronici » Vedetele de la Chelsea își împărtășesc gândurile înaintea finalei Cupei Carabao

Vedetele de la Chelsea își împărtășesc gândurile înaintea finalei Cupei Carabao

Loading

Text preluat și adaptat de pe site-ul oficial al echipei Chelsea. Citește textul complet accesând butonul de mai jos.

Pe măsură ce se apropie finala Cupei Carabao împotriva lui Liverpool, jucătorii de la Chelsea își împărtășesc gândurile și sentimentele despre confruntarea de la Stadionul Wembley.

Djordje Petrovic: Petrovic evidențiază importanța victoriilor recente ale lui Chelsea și jocul împotriva lui Manchester City, oferind încredere echipei înaintea finalei cu Liverpool.

Ben Chilwell: Chilwell subliniază semnificația câștigării trofeelor ca efort colectiv, evidențiind rolul jucătorilor experimentați în ghidarea tinerelor talente.

Levi Colwill: Colwill, exprimându-și entuziasmul ca jucător englez, subliniază importanța jocului pe Wembley și foamea echipei de a obține victoria.

Axel Disasi: Disasi reflectă asupra oportunității speciale de a concura în prima sa finală cu Chelsea și își amintește cu drag de vizitele la Wembley din copilărie.

Malo Gusto: Gusto recunoaște importanța de a profita de oportunitatea de a câștiga un trofeu devreme în sezon, subliniind impactul său potențial asupra mentalității și performanței echipei.

Enzo Fernandez: Fernandez își exprimă dorința de a câștiga competiția alături de colegii săi, recunoscând provocările cu care s-au confruntat și importanța de a juca pe Wembley.

Conor Gallagher: Gallagher discută despre încrederea echipei înaintea finalei, subliniind importanța construirii pe performanțele recente împotriva echipelor de top.

Raheem Sterling: Sterling vede finala ca o oportunitate semnificativă pentru Chelsea de a câștiga un trofeu și evidențiază hotărârea echipei de a ridica trofeul.

Mykhailo Mudryk: Mudryk își exprimă entuziasmul pentru meciul următor împotriva lui Liverpool și reflectă asupra atmosferei unice de la Wembley.

Cole Palmer: Palmer vede finala ca un test pentru Chelsea de a învăța din experiențele anterioare și își propune să obțină victoria pentru a aduce pozitivitatea în cadrul echipei.

Noni Madueke: Madueke își împărtășește entuziasmul de a juca la Wembley pentru prima dată și exprimă hotărârea echipei de a câștiga trofeul pentru club și susținătorii săi.

Cu jucători precum Palmer, Enzo, Conor, Raz și alții dornici să își pună amprenta, Chelsea se pregătește pentru o confruntare electrizantă împotriva lui Liverpool în finala Cupei Carabao. Pe măsură ce timpul trece, abia așteptăm să vedem echipa iubită luptând pentru glorie pe marea scenă a Stadionului Wembley.

Ești din București?

Te așteptăm duminică alături de noi să urmărim meciul împreună!


VEZI DECLARAȚIILE JUCĂTORILOR TRADUSE ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Djordje Petrovic

“Consider că meciul cu City a fost foarte bun pentru noi, ne-a dat încredere, mai ales înainte de finala cu Liverpool. Cele două meciuri înainte de acesta, cu Palace și Aston Villa, am jucat foarte bine și am obținut două rezultate bune. Ne oferă ceva pe care să construim și cred că este foarte important pentru încrederea echipei. Asta este foarte important înainte de finală, dar și pentru restul sezonului.”

Ben Chilwell

“Având în vedere grupul pe care îl avem – unul tânăr, și au existat suișuri și coborâșuri – obținerea acestui trofeu ca echipă și staff, și cu fanii, ar fi uriaș. Când m-am alăturat, am venit ca unul dintre jucătorii mai tineri. Dar în ultimii ani, s-a schimbat complet. Am preluat rolul unuia dintre jucătorii mai experimentați. Este important pentru mine să subliniez pentru jucătorii noi de ce este atât de importantă argintăria.”

Levi Colwill

“Ca băiat englez, Wembley este un lucru mare. Toți băieții vor fi pregătiți, fără îndoială, dar dacă pot adăuga un pic mai multă „foame”, atunci o voi face. Avem încă multe de dovedit în acest sezon, dar câștigarea trofeului ar fi un mod grozav de a susține ceea ce facem.”

Axel Disasi

“Este ceva special pentru că este prima mea finală aici. Imediat după semnare, să am oportunitatea de a câștiga un trofeu, este ceva special. Sunt foarte entuziasmat să am această oportunitate. Nu am jucat niciodată pe Wembley, dar când eram mai tânăr l-am vizitat într-un tur. A fost top. Am amintiri grozave. Cred că a fost poate primul stadion mare pe care l-am vizitat. Prima amintire pe care o am este toate scaunele în roșu cu scrisul Wembley în negru. Eram tânăr la vremea respectivă la facultate. Am mers la scaune și am mers la vestiar. Acum voi juca acolo și povestea este nebună, așa că să o facem mult mai bună cu o victorie.”

Malo Gusto

“Avem o mare șansă de a câștiga un trofeu devreme în sezon. Cred că poate fi bun pentru mentalitatea noastră să ne ajute să devenim mai buni până la sfârșitul sezonului. Este important pentru noi să profităm de această oportunitate pentru a continua să împingem în timpul sezonului. Vrem să câștigăm acest trofeu pentru noi și pentru fanii noștri. Ei au așteptat mult pentru această echipă și acest trofeu poate fi important pentru toată lumea pentru restul sezonului și pentru club.”

Enzo Fernandez

“Să câștigi această competiție pe Wembley ar fi foarte important. Vreau să o câștig, dar nu este doar pentru mine. Vreau să o câștig cu acest grup. Grupul merită acest titlu pentru că nu a fost întotdeauna ușor în ultimele 18 luni. Nu am jucat niciodată pe Wembley. A fost întotdeauna un vis să joc acolo și mă voi simți foarte mândru să joc o finală la stadion. Mă voi bucura de experiență și voi da totul pentru ca noi să putem câștiga pe acel teren.”

Conor Gallagher

“Intram în finală cu un adevărat avânt acum și băieții sunt încrezători înainte de meci. Am avut unele performanțe bune împotriva unor echipe de top recent și trebuie să construim pe asta. Este o finală de cupă, șansa de a juca pentru un trofeu pe Wembley, și suntem cu toții foarte entuziasmați pentru duminică.”

Raheem Sterling

“Cu toții așteptăm cu nerăbdare să jucăm pe Wembley duminică. Jocul cu Liverpool va fi un test mare, dar îl privim ca pe o mare oportunitate pentru noi, șansa de a ridica un trofeu. Este o finală de cupă, un meci mare, și toți intrăm în meci cu mentalitatea de a încerca să câștigăm trofeul în fața fanilor noștri pe Wembley.”

Mykhailo Mudryk

“Sunt foarte entuziasmat, mai ales împotriva unei echipe mari ca Liverpool. Va fi un meci interesant. Am jucat pe Wembley înainte. Este un stadion mare, 80.000 sau așa ceva, și simți această atmosferă și este un stadion adecvat pentru o finală.”

Cole Palmer

“Cred că va fi un bun test pentru noi. Știm ce s-a întâmplat pe Anfield, trebuie doar să încercăm să învățăm din asta și sperăm să câștigăm un trofeu. Dacă vom câștiga, sperăm că va aduce mai multe aspecte pozitive. Toată lumea vrea să joace în finale, mai ales la Wembley.”

Noni Madueke

“Abia aștept această duminică. Wembley în Londra – suntem o echipă din Londra – Liverpool este o echipă bună, dar începem să jucăm bine, și sperăm că la finalul fluierului final vom fi cei care sărbătoresc.

Acesta este primul meu joc la Wembley și abia așteptăm să încercăm să obținem victoria pentru club și fani. Va fi o ocazie grozavă indiferent, dar nu suntem în finală pentru a încerca să o pierdem – vrem să câștigăm.

Primul meu joc de fotbal a fost Chelsea v Tottenham în semifinala Cupei FA în 2012 când Drogba a marcat acel voleu. Așa că va fi grozav să joc la Wembley pentru prima dată – va fi o experiență ireală.”